Catwalk

Printen
Met deze chique catwalk wordt uw modeshow zeker een succes.

Wilt u een prijsopgave? Geef uw gewenste afmeting en hoogte op en u krijgt van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:
Breedte :
Lengte :
Hoogte :
Met of zonder rok :
Trap/schuine oploop :
Bovenkant gestoffeerd :
podium1
podium2
Beschrijving

Catwalk wordt geheel door ons op- en afgebouwd.

Het is ook mogelijk om de afmeting van de catwalk op een halve meter uit te laten komen of indien nodig met bochten te werken, laat u verbazen wat er allemaal mogelijk is!

De zwarte strakke afrokking is gemaakt van een brandvertragende stof, deze is TÜV-gekeurd en gecertificeerd volgens de europese veiligheidsnorm DIN 4102B01.

Op de hoogtes 40 en 60 cm. is het ook mogelijk om de catwalk af te rokken in het wit.

Zit uw afmeting er niet bij of heeft u nog andere wensen of vragen, neem dan gerust contact met ons op, we bespreken dit graag met u.

Gebruik is geheel voor eigen risico, Malipaard Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade aan bijv. uw vloer bij gebruik binnenshuis, indien u een krasgevoelige vloer heeft dan dient u dit vantevoren bij uw aanvraag aan te geven, dan kunnen wij hier met de prijsopgave rekening mee houden om uw vloer schadevrij te houden. Indien dit niet wordt vermeldt dan gaan wij er vanuit dat het podium zonder bescherming voor de vloer geplaatst mag worden, gevolgschade is voor risico van de klant.