Podium

Printen
Podium kan op iedere gewenste afmeting en hoogte met trap en/of schuine oploop gebouwd worden.

Wilt u een prijsopgave? Geef uw gewenste afmeting en hoogte op en u krijgt van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:
Breedte :
Diepte :
Hoogte :
Met of zonder rok :
Trap/schuine oploop :
Bovenkant gestoffeerd :
podium2
podium1
podium3
podium4
Beschrijving

Podium wordt geheel door ons op- en afgebouwd.

Podiumelementen zijn leverbaar in de volgende afmetingen:

1 x 0.5 mtr.

1 x 1 mtr.

2 x 0.5 mtr.

2 x 1 mtr.

Het is ook mogelijk om de afmeting van het podium op een halve meter uit te laten komen, laat u verbazen wat er allemaal mogelijk is!

De zwarte strakke afrokking is gemaakt van een brandvertragende stof, deze is TÜV-gekeurd en gecertificeerd volgens de europese veiligheidsnorm DIN 4102B01.

Zit uw afmeting er niet bij of heeft u nog andere wensen of vragen, neem dan gerust contact met ons op, we bespreken dit graag met u.

Bij hoogtes boven de 60 cm bent u wettelijk verplicht om leuningen te plaatsen aan de achter- en zijkanten van het podium, onze leuningen zijn net als het podium TÜV-gekeurd en gecertificeerd en hebben een wettelijke valbeveiliging van 100 kg.

Gebruik is geheel voor eigen risico, Malipaard Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade aan bijv. uw vloer bij gebruik binnenshuis, indien u een krasgevoelige vloer heeft dan dient u dit vantevoren bij uw aanvraag aan te geven, dan kunnen wij hier met de prijsopgave rekening mee houden om uw vloer schadevrij te houden. Indien dit niet wordt vermeldt dan gaan wij er vanuit dat het podium zonder bescherming voor de vloer geplaatst mag worden, gevolgschade is voor risico van de klant.