Alu-hal 12 mtr.

Printen
De ideale tent voor uw feest, evenement of beurs
Geen afbeelding ingesteld

Prijs excl. BTW
Standaard prijs:
Afmeting :
Met of zonder vloer :
Ondergrond locatie :
Beschrijving

De huurprijzen zijn op aanvraag en zijn afhankelijk van de locatie, in welke woonplaats er gebouwd moet worden en nog veel andere factoren, de huurprijs van de tent wordt opgegeven excl. 21% btw, incl. op- en afbouw.

Wanneer u een prijs van een tent wilt aanvragen, kunt u de afmeting van deze tent met of zonder cassettevloer aanklikken, u krijgt dan zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende prijsopgave van ons.

Breedte: 12 mtr.

Lengte 15 t/m 40 mtr. per 5 mtr. verlengbaar

Hoogte wanden: 2,80 mtr.

Nokhoogte: 4,80 mtr.

Dakzeilen en zijzeilen zijn van niet lichtdoorlatend zeil (opaque), u kunt dus ook overdag uw verlichting regelen zoals u zelf wilt

De zijkanten van de tent zijn uitgevoerd met zijzeilen, er zijn ook zijzeilen met raamvensters beschikbaar en er zijn tevens entreedeuren met glas en dichte nooddeuren beschikbaar voor deze tent, ook hebben we schuine oplopen voor rolstoelen etc. zodat de tent makkelijk bereikbaar is voor iedereen.

De vloer bestaat uit cassettedelen en is aan de bovenkant afgewerkt met houten latjes en wordt op stalen balken en een ringbalk helemaal waterpas gelegd, de tent wordt daarna op de ringbalk bevestigd zodat de vloer en de tent èèn geheel worden.